Äventyrarna
Svenska Cycling Plus
Äventyrarna

Mostar och allt vad det innebär

Igår mitt på dagen kom vi fram till den ikoniska staden Mostar i Bosnien-Hercegovina. Här blev vi varmt välkomnade av Marcus fd arbetskollega med hela familjen/släkten. Vi fick höra berättelser från kriget och man såg att vartannat hus fortfarande hade spår efter besjkutning. Kändes overkligt att här hade pågått en strid. Det märktes även att man är så stolt av det lokala och över sin by och land, helt annorlunda mot hemma. Maten lagades av gamla mamman i huset, en riktig matmor som har varit med förr, så underbart gott allting, ekologiskt och bortanför all turism. Utöver det besökte vi bron såklart och även en fin badplats. Tack för att gästvänlighet, det är guld och dessa dagar kommer bli en av de bästa på resan. Nu bär det vidare mot Montenegro!

IMG_7795 IMG_7796 IMG_7797 IMG_7798 IMG_7799 IMG_7800 IMG_7801 IMG_7802 IMG_7803 IMG_7804 IMG_7805 IMG_7806

Linda och Marcus
Vi är två landsvägscyklister som valt att ge oss ut på ett stort äventyr. Vi har tidigare båda varit tävlingsaktiva, men i år väntar något annat. Planen är att resa på cykel, med tält, sovsäck, allt! Det är inte vår första resa, men den största hittills för oss. Resan börjar i Maj och vi startar där vi bor - Göteborg. Prag, Mt Blanc, Tour de France, Mostar, Draculas slott, Istanbul, Stan-länderna, Pamir, Dubai är bara några av våra delmål, och här kan ni följa oss på det stora äventyret. Jobbigt? Sunkigt? Jajamen, men samtidigt så kan livet inte bli mer spektakulärt och enkelt på en och samma gång!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons