Äventyrarna
Svenska Cycling Plus
Äventyrarna

Turist i Prag

IMG_6143Tre härliga hotellnätter är över och nu ska vi strax ge oss ut på vägarna igen. Här i Prag har vi mest vandrat omkring och njutit av den fantastiska arkitekturen. All sockerfylld E-dryck har bytts ut mot B-vitaminrik öl och ett och annat restaurang besök har hunnits med. Om man som cykelintresserad befinner sig i Prag kan vi rekommendera ett besök på Kolonial som är en cykelinspirerad bar/restaurang i centrala Prag, riktigt häftig. Nu styr vi siktet mot Zurich via Bayern och förväntningarna är höga på den vackra naturen.

IMG_6128 IMG_6129 IMG_6130 IMG_6131  IMG_6133 IMG_6134 IMG_6135 IMG_6136 IMG_6137 IMG_6138 IMG_6139 IMG_6140 IMG_6142  IMG_6144 IMG_6145 IMG_6146

Linda och Marcus
Vi är två landsvägscyklister som valt att ge oss ut på ett stort äventyr. Vi har tidigare båda varit tävlingsaktiva, men i år väntar något annat. Planen är att resa på cykel, med tält, sovsäck, allt! Det är inte vår första resa, men den största hittills för oss. Resan börjar i Maj och vi startar där vi bor - Göteborg. Prag, Mt Blanc, Tour de France, Mostar, Draculas slott, Istanbul, Stan-länderna, Pamir, Dubai är bara några av våra delmål, och här kan ni följa oss på det stora äventyret. Jobbigt? Sunkigt? Jajamen, men samtidigt så kan livet inte bli mer spektakulärt och enkelt på en och samma gång!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons